menu

Terapi
Orjinal Adı:
Therapy (2004)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Klinik psikolog Alex Delaware, bir 21. yüzyıl karın deşen Jack'inin peşinde! Los Angelas'taki ıssız tepelerden birinde, genç bir çift bir arabanın içinde öldürülmüş olarak bulunuyor. İkisi de kafadan birer kurşunla vurulmuş. Ayrıca dişi kurban göğsünden oturduğu koltuğa mıhlanmış. Ölen kadının kimliği tespit edilemiyor ve hiç kimse de onu tanıyormuş gibi gözükmüyor. Ama kavalyesinin bir adı var. Gavin Quick. Ve sorunlu geçmişi onu bir terapistin koltuğundan geçirmiş. Delaware de buradan hareketle önemli ipuçlarının peşine düşüyor. Hırs, çürüme ve hıyanet zincirini takip ettiğinde, daha önce hiç şüphelenmediği, uğraşacağını düşünmediği bir özel alana giriyor.


Yorumlar


Rehabilite Edenler ve Edilenler
May 19, 2006 16:42

TERAPİ
Jonathan Kellerman

Los Angelas’dayız.polis dedektifi Milo ve psikiyatrist Alex Delaware ile birlikte bir cinayetin izini sürüyoruz.geçirdiği bir trafik kazası sonucu beyin travması geçirmiş ve davranış bozuklukları göstermiş Gavin Quick ile kimliği bir türlü belirlenemeyen genç bir kadınıssız bir bölgede öldürülmüş olarak bulunmuştur.Quick’in annesi bir alkoliktir ve babası da hurda metal ticaretiile uğraşmaktadır.Adam, oğlunun öldürülmesini kayıtsızca karşılamıştır.
Milo ve Delaware araştırmaları sonucu Quick’in,popüler bir psikiyatr olan Mary Lou Koppel tarafından tedavi edildiğini öğrenirler.Koppel’in işyerinde kendi hesaplarına çalışmakta olan başka psikiyatristler de vardır.Derken Koppel de öldürülür.Ouick’in yanında ölü bulunan kadın gibi,bir demir çubukla mıhlanmıştır,olduğu yerde.
Araştırmalarını sürdüren Milo ve Delaware,Koppel ve arkadaşlarının; eski mahkumların rehabilitasyonu için Eyalet yönetimi ile bir anlaşmaları olduğunu ve gerçekleştirilmeyen terapi seansları karşılığında Yönetimden yüksek miktarda ücretler tahsil ettiklerini
farkederler.
Gavin Quick’in geçirdiği trafik kazası sonucu,etrafında olup bitenlere bir gözlemci gibi dikkatle bakmasının öldürülmesiyle bir ilgisi olabilir mi?
Peki ya,hurda metal ticareti ile iştigal ettiğini söyleyen Quick’in babasının sık sık seyahatlere çıkmasının ve bir işyerinin olmamasının anlamı nedir?
Haz duyarak okudum.


Yorum yaz
mode_edit