menu

Duman Olan Adam ( 7.1/10)
Orjinal Adı:
Mannen som gick upp i rök (1966)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Beck Dizisi: 2 Gazetenin en yetenekli, en çalışkan muhabiri ortadan kaybolmuştu. Öldürülmüş olmasından korkuluyordu. Martin Beck araştırmaya başladı. Bir süre sonra inanılmayacak bazı olaylar ortaya çıktı. Yayımlandığı her ülkede, kitap eleştirmenleri tarafından beğenilen ve dünyanın en iyi polisiyeleri arasında gösterilen Martin Beck dizisinin bütün serüvenlerinde ince zeka oyunları, inanılmaz olaylar ve inandırıcı sonuçlar bulunuyor. Heyecan ve okuma zevkini bir arada bulabileceğiniz bir kitap.
Diğer Baskıları

Nopic Nopic


Yorumlar


depresif polis
February 03, 2006 18:38

martin beck bence harika bir karakter (karakoldaki diğer polisler de oldukça ilginç),hayatindan bezmiş bir komiser, arkadasi kollberg'le vakit geçirmek onun için evde karisinin dirdirini dinlemeye nazaran cennet gibi. ustelik beck disarida ulkenin en onemli olaylarini çozse de evde karisi ve ev sorunlari karsisinda tamamen caresiz bir adam. oldukça içe kapanik ve az konusan biri. olaylari cozmesinde çalişkanliğinin yani sira asil sezgileri onemli. beck, bir çok yöntemi kendisinde doğal olarak birleştiren bir dedektif. yazarlarin anlatimi da super, cok gizemli bir polisiyeden çok insanların yasadiklarinin kuzeyde nasil olduğunu ve nasil algılandiğini anlatan bir seri.heycanla okumasaniz bile aklinizda guzel bir hikaye kaliyor. olaylarin polislerin hayatini nasil etkilediğini, polislerin iş dişinda nasil olduklarini hatta meslek hakkindaki düşüncelerini de bulabiliyorsunuz. karakterler hemen her kitapta karşınızda.
yalniz soyle bir sorun var, eski baskilarini bilmiyorum ama, inkilap'in cevirileri berbat, bazi cumleler bir insanin agzindan asla dokulmeyecek sekilde cevirilmiş.
çok sıcak bir seri.


Yorum yaz
mode_edit