menu

Kuzgunların Zulmü
Orjinal Adı:
An Unkindness of Ravens (1985)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Fırtına gibi başlayan roman okuru altüst ederek ilerliyor ve gerilim sona doğru katlanarak doruğa ulaşıyor. Olağanüstü sırlar ve şüphe... Kurgusu, karakterlerin ele alınışı ve yazılışındaki kaliteyle rakiplerini utandıracak bir roman. -The New Yorker- Her zamanki kadar heyecan verici bir Ruth Rendell. -The New York Times- Tartışmasız en iyi kitabı... Okuyucu, bu mükemmel çalışmada Rendell'ın insan doğasını gözlemlemedeki inanılmaz başarısı ve anlatımının ustalığı karşısında bir kere daha hayrete düşüyor. -Publishers Weekly- (Arka Kapak)


Yorumlar


Zayıf
December 10, 2005 21:29

Bu benim ilk Rendell romanımdı ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Polisiyenin yeni kraliçesi diyorlar, ama kitabın ortasında ben sonunu tahmin ediyordum. Zaten sadece iki olasılık vardı, onlardan biri de gerçekleşti. Bana göre zayıf bir roman. Bir ara bir şans daha vereceğim. Belki de kraliçeliğini orada gösterir.
Puan: 5


vasat..
August 31, 2006 17:00

Takdir edersinizki adı çektiği için aldım ama malesef son derece vasat buldum.Çok popüler olan bir yazar diye biliyorum ama bunun nedenini pek göremedim kitapta


Yorum yaz
mode_edit