menu

Kova Burcu Gecesi ( 7.8/10)
Orjinal Adı:
La Nuit du Verseau
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

On yedi yaşındaki Brigitte, evden kaçar. Kızı apansız ortadan kaybolan Mathilde'i, her telefon ve zil sesiyle irkileceği yedi yıl beklemektedir. Bir gün gazetede gördüğü bir cinayet haberi Mathilde'e kızının nerede olabileceğiyle ilgili ipuçları verir. Sürdüğü izler, kadını Biosthal Evi adında tuhaf bir organizasyona götürür. Burası, yaşamın kötülükleriyle zehirlenen insanları, astrolojinin yol göstericiliğiyle tedavi eden bir tür kliniktir. Mathilde büyük bir tehlikeye atılarak topluluğun içine sızar, tek amacı kızını geri alabilmektir. Bu arada kentin başka bölgelerinde tüyler ürpertici cinayetler işlenmekte, genç kadınlar öldürülmektedir.


Yorumlar


Bu sefer sonunu da iyi getirdi
November 08, 2005 20:21

Siste Ölüm'de yazdığım herşey burada da geçerli, ancak bu sefer Botti finali da iyi yazmıştır.
Tasvirler yine harika, üçüncü kitabını bekliyorum.


Değişik final!
January 18, 2006 13:04

Final çok değişik. Çok çarpıcı değil ama yine de vay be dedirtecek düzeyde. İlk romanıyla iyi giriş yapan Botti bu romanı ile yerini pekiştiriyor. polisiye seven herkes okumalı.


Siste Ölüm'den Daha İyi
August 30, 2006 21:29

KOVA BURCU GECESİ
Laurent Botti

Bağlı olduğu ajansa ait evde,banyoda öldürülmüş olarak bulunan top model Line C.’nin cesedinde bir tuhaflık vardır.Line sanki kendi kendini bıçaklamıştır defalarca ve serinkanlılıkla,bıçağın vücuda giriş açılarından bu çıkarsamayı yapmıştır,polis dedektifi.
Çok geçmemiştir aradan,bir hayat kadını da doğranmış olarak bulunur,erkeke kardeşiyle birlikte yaşadığı dairesinde,dedektifimiz bu cinayet mahallinden de aynı izlenimlerle ayrılacaktır.
Her iki maktulün de ortak noktaları popüler bir gece kulübünün müdavimleri arasında olmalarıdır.Bu noktadan yola çıkan dedektif ve gazeteci arkadaşı bir kişisel gelişim kurumu hüviyetinde görünen ve astral olaylar ile kişilik ve kişisel gelişim arasında bağlar olduğunu ileri süren Biostal Enstitüsüne ulaşacaklardır.
Aile arası cinsel taciz ve ensest, evliliği kurtarmak için kör ve sağır kalan anneler,yaşanan dram ve pişmanlıklar ile harmanlanmış bir polisiye/gerilim elimdeki.Sste Ölüm’den daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim


Yorum yaz
mode_edit