menu

Yanlış Yol ( 8.0/10)
Orjinal Adı:
Villospår (1995)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Tüyler ürperten iki ölüm olayı Dedektif Kurt Wallander'in dört gözle beklediği tatil düşlerini altüst eder. Kimliği bilinmeyen genç bir kız tarlanın ortasında kendini yakmış, eski adalet bakanı ise hunharca bir cinayete kurban gitmiştir....(5. Wallander-Romanı)
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


Golden Dagger'li Roman
June 06, 2006 14:46

Aslında kazandığı ödül kendi kendine konuşuyor. Bu romanda Wallander'in başı yine seri cinayetler ile derttedir. eski adalet bakanı neden öldürüldü? Sonraki cinayetlerle bağlantısı ne? Mankell'in iyilerinden olduğu kesin. Avrupa'da işlenen seri cinayet arıyorsanız doğru kitabı buldunuz.


Wallander Seri Katile Karşı
June 20, 2006 15:11

YANLIŞ YOL
Henning Mankel
Ystad yakınlarında bir kolza tarlasında kendisini ateşe veren bir genç kızdan sonra,İsveç eski Adalet Bakanı balta ile öldürülmüş ve kafa derisinin bir parçası da alınmıştır.Genç kızın kimliği belirsizdir ve ancak İnterpol aracılığıyla Latin Amerikalı olduğu anlaşılacaktır.Wallander ve ekibi,öldürülen eski Adalet Bakanı’nın ayrıksı cinsel eğilimleri olduğunu farkederler araştırma esnasında.
Derken bir sanat eserleri komisyoncusuöldürülür,kafa derinin bir kısmı alınmıştır ve bir kokunç cinayet daha.Suçla dolu marjinal bir yaşam süren bir kişi,önce gözleri kezzapla yakılmış ve balta ile öldürülmüştür.Son maktulün kızının uzun süredir bir akıl hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıkacaktır.
Tüm bu cinayetler arasında ortak nokta cinayet silahının balta olması ve öldürülenlerin kafa derilerinin bir kısmının katil tarafından alındığının anlaşılmasıdır.Wallander ve ekibi,görünenin ötesinde öldürülen kişiler arasında bir bağlantı olduğunu kanıtlayıp katile ulaşabilecekler mi?


Yorum yaz
mode_edit