menu

Sevimli Örümcek
Orjinal Adı:
So Evil My Love (1947)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Kitap Serileri:
Sizin Puanınız:

Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Kim Yazdı?
May 17, 2006 16:22

Pek çok literatür taramasında böyle bir kitabının olmadığına kanaat getirilmiş olmasına rağmen, Altın Yayınevi tarafından yeni baskılarında da Christie imzasıyla yayınlanmaya devam edilen bir kitap bu. Kim yazdı, Christie mi?
Ben bilemiyorum. Ama şurası aşikar ki; dünya piyasasında pek çok fason Christie bulunuyor. Ayrıca okursanız göreceksiniz ki, tarzı da epey bir farklı.
Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldığı iddia ediliyor.

Agatha Christie'nin olduğunu sanarak okuduğum dönemde bile kitabı hiç beğenmemiş ve hayretler içerisinde kalmıştım. Yazarı hakkında bir şaibe olduğunu sonradan öğrendim.
Netice itibariyle iyi bir kitap değil, önermiyorum.


Kraliçe böyle bir kitap yazmış olamaz
May 22, 2006 22:32

Agatha Christieye ait olmadığını ilk sayfadan itibaren düşündüren bir kitap.Aldıktan sonra bunu öğrendim.Zaten Christienin yazdığı birşey olsaydı son derece büyük bir hayal kırıklığı olurdu.Karakterle yapmacık,hayal gücü yok vs.Kısaca,bunu okuyacağınıza sevdiğiniz başka bir kitabını ikinci kez okuyun daha makbule geçer.


Muamma kitap
July 15, 2011 19:35

Abartıldığı kadar kötü bir kitap değil bence. Gayet de Agatha yazmış olabilir. Yalnız saçma olan bir durum var ki aslında gerçekten de Agatha bu olayı çözme konusunda çaba gösterdiyse de çözememiş. Yazmadığı kesin ama o yazmadıysa; böyle bir kitap da ilk kez 2001 yılında James Ruddick http://www.worldcat.org/title/death-at-the-priory-love-sex-and-murder-in-victorian-england/oclc/51328119?referer=di&ht=edition tarafından yazıldıysa; 70lerde kimin kitabı çevrildi? Arkadaki Agatha Christie çözümü de cabası. Zira yabancı kaynaklar resmen "çözemedi" diyor :D Şaka gibi bir olay ama benim sevdiğim kitaplardan birisi :D


Yorum yaz
mode_edit