menu

Şeytanın Müridi
Orjinal Adı:
Devil's Disciple (2006)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Kate Moran... bir FBI ajanı... Ve Constantine Gamal.. bir seri katil... Şeytanın havarisi... Ritüeller.. Kara büyü.. Her seferinde işlenen çifte cinayetler.. Bir kedi fare kovalamacası.. Gamal yakalanıp idam edildikten sonra da bu cinayetlerin arkası kesilmiyor.. Ritüel sonrası çifte cinayetler sürüyor.. Gamal’ı taklit eden biri veya birileri olabilir mi? Yoksa.. Yoksa Gamal hayatta mı? Meade’in korkutucu anlatımında özel olarak dikkat çeken şey üslubu ve karakterlerin ustalık ve beceriyle çizilmiş olmasıdır. Glasgow Herald Bu muhteşem dramatik aksiyon ve sürükleyicilik, bu heyecanı perçinleyen düşündürücü bir dönüm noktasıyla sonuçlanıyor. The Sunday Times (Arka Kapak)
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


Özledim...
June 21, 2007 07:06

Kitabın çıktığını görünce ilk fırsatta aldım ve okumaya başladım. Meade'i özlemişiz.Yine ilk sayfasından itibaren esir aldı beni. Polisiyeyi iyice ön plana çıkartmış yazar. Merak ve heyecanla okuyorum. Katilimiz İstanbuldan Amerikaya göç eden bir ermeni.. Hadi bakalım...


evet glenn baba
October 11, 2007 10:28

bu romanı ilk elime aldığımda
bir 50 sayfa sonra yahu ne oluyoruz
bu roman maxime chattam'ın kötü ruh'u ile aynı diye düşündüm
sonra dedim
boşver glenn meae yazmış vardır bir bildiği diye
ve devam ettim okumaya
sonra bir de baktım ki hakikaten çok güzel bir roman yazmış
kötü ruh bunun yanında sahte christieler gibi kalıyor
bir kez daha hakkını verdim gleen meade hakikaten çok usta bir yazar


şeytanın MÜRİDİ
September 03, 2008 02:08

Glen Made'in Şeytanın Müridi kitabını 4 günde okudum.520 sayfalık dev bir roman.Hızlı ve kolay okunuyor.Zaman zaman çok uzatılmış duygusu uyandırdı bende.Gerilim baştan sona korunuyor.
Cinsellik konusunda biraz fazla müstehcen kelimeler kullanılış.Bence gereksizdi.Bu kelimelerin yerine aynı anlama gelen başka kelimeler kullanılabilirdi.
Sonu iyi bağlanmamış.Katili bulmaları,olayların nasıl olduğunu çözmeleri,aniden,önceleri anlatılmamış bazı şeylerin ortaya çıkması ile oluyor.


Antipatik Kahraman
October 02, 2008 06:45

Meade bu sefer seri katillere el atmis, bu tur romanlarin tum gereklerini yerine getirmeye calismis, belli. Kanimca fazla uzatilmasindan ote, ana karakter Kate Moran oylesine itici cizilmis ki, "olse de kurtulsak" havasina girmedim degil. Aslinda romani orijinalinden okumakta fayda var gibi, cunku bir Glenn Meade okuyor gibi degilsiniz, dil daha cok Mike Hammer romanlari havasinda. Cevirmenin yetkin olduguna kuskum yok ama tipki daha oncekiler gibi bu romani da Akkoyunlu cevirmis olsaydi, bu kadar hayalkirikligina ugramazdim sanirim.


Yorum yaz
mode_edit