menu

Milat
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

"İhsan Kaplan (yayıncımın ısrarı üzerine) okumaya başladığım ilk Türk yazar oldu. Her ne kadar İngilizce çevirisi henüz tamamlanmamış olsa da, okuduğum kadarıyla şunu kesin olarak söyleyebilirim ki; bundan sonra Türk yazarları takip etmeye başlayacağım."
-Adam Fewer-

"Zamanın aklınızın içine dolanıp düğümleneceği, algılarınızın sınırlarını zorlayan bilinçaltı oyunlarıyla dolu, gerçekçi bir roman."
-Psikiyatrist Kutlu Kaptan-

Gözlerimiz Ruhumuzu Kör Ediyor Olabilir mi?

Bir Türk yazar tüm riskleri göze alarak bilim, felsefe ve dinler tarihi üçgeni üzerine kurduğu öyküsünü bilinç akışı tekniği ile kağıda döküyor. İhsan Kaplan bir yandan elektromanyetik dalga tedavisi, genetik, psikoloji, yaradılış kuramı ve kuantum gibi mayınlı alanlarda gezinirken, bir yandan da Vatikan'dan Kudüs'e, Kudüs'den İstanbul'a uzanan soluksuz bir macerada okurlarıyla tanışıyor.

Şimdi Uyanmak mı İstiyorsun: Yoksa Daha Derin Bir Uykuya Dalmak mı?

Cem Adrian, İnan Özdemir, Jochen Koschorke ve Erkut Demirci tarafından kitap için özel bestelenmiş parçalardan oluşan Türkiye'nin İlk Kitap albümü ve son üç yılda kısa film dalında 30'a yakın ödül alan Eray Mert tarafından çekilen bu kitap miladınız olabilir!
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit