menu

Keskin Şeyler
Orjinal Adı:
Sharp Objects (2006)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Yılın En İddialı Gerilimi!

"Son otuz sayfayı okumaktan çok korksam da, kendimi sayfaları çevirmekten alıkoyamadım. Sonra, ışıklar söndüğünde hikaye, bir mağaradaki yılan gibi kafamda kıvrılıp dönmeye başladı. Keskin bir kalem ve daha da keskin bir sezgiyle yazılmış,
hayranlık duyulacak bir roman Keskin şeyler."
-Stephen King-

"Zeki ve zorlayıcı bir üslupla yazılmış bir ilk kitap. Gerçek bir başyapıt."
-Harlan Coben-

Hasta ruhlu bir anne...
Kelimeler gazeteci Camille Preaker'ın zorlu geçmişine uzanan bir yol haritasıydı. Akıl hastanesindeki kısa misafirliğinden sonra Camille, çalıştığı ikinci sınıf gazetedeki görevi gereği, iki küçük kızın cinayetini araştırmak için, istemeye istemeye büyüdüğü kasabaya gidecekti.

Taşınamayacak kadar yük...
Camille kasabadan ayrılalı sekiz yıl olmuştu ve o zamandan beri nörotik, kuruntulu annesi ve doğru dürüst tanımadığı, tüm kasabayı parmağında oynatan, on üç yaşındaki üvey kardeşiyle neredeyse hiç konuşmamıştı. Şimdi ailesiyle birlikte kaldığı süre boyunca, hafızasından silip atmaya çalıştığı çocukluk trajedileriyle yeniden yüzleşecekti.

Küçücük kız çocukları...
Genç kadın, vahşi cinayetleri araştırırken kurbanların hikayelerine kendini fazlaca kaptıracaktı. İçindeki şeytanlardan kurtulamayan Camille, ailesinin evindeki bu ziyareti sağ salim atlatmak istiyorsa geçmişiyle yüzleşmek zorundaydı.
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit