menu

Tuzak
Orjinal Adı:
Money to Burn (2010)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Otuz bir yaşındaki Michael Cantella Wall Street'in en önemli yatırım bankası Saxton Silvers'ın yükselen yıldızıydı. Herşey hayatının aşkı Ivy Layton'ın Bahamalar'daki balayında aniden ortadan kayboluşuna kadar planlandığı gibi gitmekteydi.

Dört yıl hızlıca ileri sarıyoruz... Michael'ın otuz beşinci doğumgünü partisi akşamı ve o hala doğru yolda; başarılı bir kariyer, güzel yeni bir eş, yığınla para. İyi talihin keyfini çıkarırken, bilgisayarının başına oturur, en büyük yatırım hesabını kontrol etmek için şifresini girer: Sıfır bakiye. Bir hesap daha dener, bir tane daha. Hepsi sıfır. Birisi onun bütün varlığını temizlemiş. Tek ipucu ise yeni bir e-posta: Tam da planlandığı gibi. Kucaklıyor ve öpüyorum.

Bu kelimelerle Michael'ın hayatı da borsa yatırımcısı porföyü gibi bitmişti. Saxton Silvers aniden iflasın eşiğinde ve o bunun baş sorumlusu olarak görülmekte. Michael bir komplonun kurbanı olarak, karısının açtığı boşanma davası, peşindeki gizli FBI ajanları, bilgisayarındaki casus yazılımlar, ve "JBU"dan gizemli e-postalarla karşı karşıya. Çaresizlik içinde kurumsal casusluğa karışmış adını temizlemek için çabalarken bazı işaretlerin ölen ilk eşi Ivy'yi anahtar oyuncu olarak gösterdiğini farkeder. Peki ya Ivy, sadece Michael'ı ölmekten de beter bir kader ile tanıştırmak için ölümden geri dönmüşse?
James Grippando'nun en yeni gerilimi okuyucuları Şirket romanından yankılarla beraber Wall Street'in iç dünyasına götürerek Warren Buffet'ın "finansal kitle imha silahları" olarak tanımladıklarının gerçek tehlikelerini resmediyor.

James Grippando en iyi satan kitaplar listesinde on altı romanı yer almış, dünya çapında tanınan, romanları yirmi altı dilde yayımlanmış bir yazardır. On iki yıldır ceza avukatlığı yaptığı Florida'da yaşamaktadır.

Tuzak İçin Övgüler:

"Roket gibi kalkıyor ve asla hızını kesmiyor."
-Christopher Reich-

"Grippando en iyi romanlarından biri olan Tuzak'la sadık okuyucularını hayal kırıklığına uğratmayacak... Kitap bolca beklenmedik gelişmeler ve olaylarla örülü... romanı bir oturuşta bitirmek için geç saatlere kadar uyumayacak okuyucuların sayısı da bol olacak..."
-Library Journal-

"Gösterişli ve sofistike bir gerilim makinası... Wall Street'in en güçlü ve acımasız oyuncuları arasında geçen bu kanlı cinayet ve entrika hikayesini çok beğendim."
-Christopher Reich-New York Times Bestsellers yazarı

"Grippando okuyucularını devamlı yeni tahminler yürütmeye zorluyor... Sadist bir kiralık katil, yüksek menfaatler peşindeki kurnaz borsacılar, bol sinematik kaçışlarla dramatik tansiyon yüksek tutuluyor."
-Publishers Weekly-

"James Grippando finansal çöküşü, kimlik hırsızlığını ve borsa sahtekârlıklarını vakitlice bir gerilimde gayet yetenekli bir üslupla kullanıyor."
-South Florida Sun Sentinel-

"Çarpıcı bir gerilim."
-National Examiner

"Okuyucu Uyarı Alarmı: eğer James Grippando'nun yakıcı gerilimi Tuzak'ı okumayı planlıyorsanız bütün programlanmış aktivitelerinizi birkaç günlüğüne erteleyin. Elinizden bırakmanız imkansız... Şimdiye kadarki en iyi romanı."
-Madison County Herald-
(Tanıtım Bülteninden)





Yorum yaz
mode_edit