menu

Parker Pyne İz Üzerinde
Orjinal Adı:
Parker Pyne Investigates
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Mutsuz musunuz? Eğer öyleyseniz bay parker pyne'a başvurun. Richmond caddesi - 17 numara. Bu spot "kalp uzmanı" Bay Parker Pyne'a aittir ve sabah gazetelerinin ilan sayfalarında yayımlanır. Hayatlarının bir noktasında umutlarını yitirip çaresizliğe düşen insanlar, telaş ve şaşkınlık içerisinde Parker Pyne'ın ofisine koşarlar. Güçlü içgüdüleri, insan doğasını iyi bilmesi ve yetenekli yardımcılarıyla Bay Pyne, gerçek bir sihirbaz gibi umutsuzların düşlerini gerçekleştirmeye çalışır; tabii ufak bir ücret karşılığında...


Yorumlar


beni mutlu etti
January 21, 2024 18:10

En sevdiğim dedektif karakterinin Parker Pyne olması sürpriz olmasa gerek: İstatistikleri yorumlayan emekli bir kamu görevlisi. İstatistikçi bir dedektif! İnsan daha ne ister?

Bu kitap, Parker Pyne'nın mutsuzluk vakalarına teşhis koyduğu ve çeşitli mizansenler sergilemek suretiyle insanlara istediklerini (ihtiyaç duyduklarını) vererek vakaları tedavi ettiği basit öykülerle başlayan bir öykü derlemesi. Derken, öyküler tanıdık bir Christie dünyasına evriliyor: Pyne Orta Doğu'nun tarihi lokasyonlarında çeşitli suç vakalarını araştırıyor ve çözüyor. Sahte mücevherler, zehirler, tren kovalamacaları gibi alışık olduğumuz örüntüler var.

Mutsuz musunuz? Eğer öyleyseniz Bay Parker Pyne'a başvurun. Okuması beni yeterli derecede mutlu etti.


Yorum yaz
mode_edit