menu

Alevler Kenti
Orjinal Adı:
City on Fire (2022)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Sadakat, ihanet ve onur gibi klasik temaları işleyen Alevler Kenti, Jon Land’e göre Amerika’nın yaşayan en büyük suç yazarı” Don Winslow’dan Baba, Kumarhane ve Sıkı Dostlar gibi büyük romanların geleneğini sürdüren çağdaş bir başyapıt, heyecan verici bir destan.

İki suç imparatorluğu birlikte tüm New England’ı kontrol etmektedir. Ta ki güzel bir kadın İrlandalılarla İtalyanların arasına girip birbirlerini öldürecekleri, bir ittifakı yok edecekleri ve kenti alevler içinde bırakacakları savaşı başlatana kadar. 

Danny Ryan daha “yasal” bir hayatın ve gün ışığı altındaki bir yerin özlemini duymakta. Kanlı çatışmalar, ceset üstüne ceset yığıp kardeşi kardeşe düşman ederken Danny kendi sınırlarını aşmak zorunda. Korumaya yemin ettiği ailesini ve ailesi gibi sevdiği arkadaşlarını kurtarmak için hem lider hem acımasız bir stratejist hem de kazananların hayatta kalıp kaybedenlerin öldüğü hain bir oyunun ustası olur.

Providence’ın cesur sokaklarından Hollywood’un ışıltılı ekranlarına ve Las Vegas’ın altın kumarhanelerine, iki rakip suç ailesi yalnızca birinin ayakta kalacağı bir savaşı tetikler. Kazanan hanedanlık kuracaktır.




Yorum yaz
mode_edit