menu

Cinairoman.com yenilendi.

Yazan: Oğuz Eren
Yayın Tarihi: April 21, 2010 17:22

Uzun zamandır Cinairomanın ana sayfasını, ana haber bülteni resmiyetinden kurtarıp, bir bloga çevirmek istiyorduk. Nihayet yeni şekil şemalimiz ile karşınızdayız.

Blog bizi ana sayfada sadece haber vermekten kurtaracak, daha geniş katılımlı, daha kişisel metinlerle (umarım) sitemizi zenginleştirecek. Eksikler var; mesela zamanla eski siteden yenisine makaleleri filan taşımamız gerek. Bu arada bunlara şuradan erişebilirsiniz. Nostalji yapmak isteyenler, veya sevgili Wally gibi iç karartıcı renkleri beyaza tercih edenler buyursun.

Taşımayacağımız şeyler de var: Parbo'cuğumun bıkıp usanmadan ana sayfaya girdiği yazar ölüm haberleri, el atıp da zenginleştiremediğimiz film katalogu gibi. İtirazı olan varsa bana yazsın, ikna edici olmaya baksın.

Kategori: Haberler
Yorumlar


December 11, 2009 03:03

Hadi hayırlı olsun, emeği geçenlerin ellerine sağlık. Şimdi eski ve yeni her iki ana sayfayı açıp bakıyorum da; eski sitenin, gri rengi, tireli ayraç çizgileri vb. ile eski kitaplara uyan bir havası varmış. İki sayfa, aynı sokaktaki Pandora ile Simurg gibi olmuş. Ama benim tercihim, katılım ve yazılara erişim kolaylığı nedeniyle blogdan yana. Hatta çok çok beğendim. Bir öneri: Uzun yazılarda yazının tamamı yerine ilk paragrafı konulsa, daha mı iyi olur? Bir bakılabilir...


December 15, 2009 16:58

Hahaha ben yeni geldim, gece gece süper oldu :) Hayallerim gerçek oldu ne diyeyim, ekrana gülümseyerek bakıyorum (uykum da var tabi). Eline sağlık Oğuz.

Yazıklarımız boşa gitmeyecek, arada kaybolmayacak, geri dönüp bulması kolay olacak, güzel bir yazı bulmak için abuk yazılarla uğraşmayacağım.

Ama Oğuz'un başının etini yemeye devam edeyim ben. Ben mi göremedim, yoksa yazıları, makaleleri etiketleyebiliyor muyuz? Sonuçta etiketleme harika bir icat. Şimdi belki az yazı var ama çoğaldıkça, gerekir gibi geliyor. Varsa da ben görmemişim, o zaman geri aldım.


Yorum yaz
mode_edit