menu

Oyunbozan
Orjinal Adı:
Corpsing (2000)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

"İlk mermi eski kız arkadaşım Lily'nin (yirmi altı yaşında, ünlü, çok güzel) vücuduna, sol memesinin yaklaşık beş santim altından giriyor. Ağustos sonunda, herkesin kısa kollu giysilerle dolaştığı, ılık bir cuma akşamı. Soho'da, Frith Caddesi'nin ortalarında, modern bir Fransız restoranı olan Le Corbusier'nin üst katında Lily ve ben karşılıklı oturuyoruz. Birinci mermi Lily'nin vücuduna girerken, tetikçiye bakmak için dönüyorum. Adam fosforlu turuncu bir bisikletçi fanilası giyiyor. Başına kask takmış. Gözleri, camları aynalı, spor güneş gözlüğünün ardına gizlenmiş. Ağzı ve burnu, yüz maskesiyle örtülmüş. Bisikletli bir kurye bu (sağ elinde siyah ve metalik gümüş renkte bir tabanca var) ve hala aşık olduğum kadını vuruyor." İşte her şey böyle başladı. Ama asıl soru bundan sonra nasıl devam edecek? (Kitabın İçinden)


Yorumlar


Kurşunun Bedendeki Yolculuğu
May 29, 2006 19:21

OYUNBOZAN
Toby Litt

Kendisini terk eden manken,reklam oyuncusu kız arkadaşı Lily’in yemek davetini kabul eden Conrad,yemek esnasında motosikletli kurye kılığına girmiş bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunlarla Lily’inin ölümüne tanık olacaktır,kendisi de ağır yaralanmıştır.
Hastanede geçirdiği uzun bir süreden sonra taburcu olan Conrad, saldırının nedenini ve arkasında kimler olduğunu araştırmaya başlar,Lily’in bir başka sevgilisi daha vardır ve anlaşıldığı kadarıyla Lily bu adam için terketmiştir, Conrad’ı.
Conrad’ın saldırıya uğradıkları Soho’da yaptığı soruşturma, Lily’nin bir başka kişi ile yemek için rezervasyon yaptırdığını,ancak daha sonra söz konusu kişi yerine Conrad’ın yemeğe davet edildiğini göstermektedir.
Conrad tesadüfen mi öldürülmek istenmiştir, bir yanlışlık mıdır söz konusu olan?
İlgi ile okudum


Yorum yaz
mode_edit