menu

Hayvan Mezarlığı ( 8.4/10)
Orjinal Adı:
Pet Sematary (1982)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Stephen King'in bu eseri beyazperdeye de aktarıldı. Film, bütün dünyada yankılar yaratmaya devam ediyor. 'Kutsal mezarlığa gömülen ölüler, kısa sürede yeniden hayata dönerler.' -Bir Kızılderili İnancı- Dr. Louis Creed ve ailesi eski Kızılderili mezarlığındaki ruhların gazabına uğramışlardı... Bunun elbette nedenleri olmalıydı!.. Stephen King okurlarını doğaüstü olaylarla bezenmiş heyecanların doruğuna götürüyor. (Arka Kapak)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Kingmania
June 14, 2006 10:35

Hayvan Mezarlığının ne derece güzel ve mükemmel olduğunu belirtmeye gerek duymuyorum.stephen kingle özdeşleşmiş ve hatta bazen onun bile önünde giden bir kitap. Belki de birçok kitap okuru bu kiapla beraber King müptelası olmuştur. Bu kitap hakkında söylemek istediğim okurken son derece zevk aldığım. Tabii siz de takdir edeceksiniz ki bu zevk korkuyla ve heyecanla sıkı fıkı olmuş bir zevkti. Bazı kitaplar kendini okutur ya işte hayvan mezarlığı öyle. Son 200 sayfasını bir solukta okudum. Ve son olarak King bu kitabın öyküsünün ilhamını kızının (naomi) kedisinin evlerinin yakınındaki karayolunda ezilmesiyle almış. Ve o zaman oturduğu evin civarında bir hayvan mezarlığı varmış.


güzel
July 24, 2006 19:18

korku romanlarından hoşlananlar için mükemmel bir eser.gerçekten de yazarın tanınmasında ve popüler olmasında büyük pay sahibi olan eser insan korktmayı başarıyor.filmi de oldukça etkileyici


Mükemmel
July 26, 2006 17:08

Stephen King'in çok beğendiğim kitaplarından biri mutlaka okuyun. Filmi de güzel.


Yorum yaz
mode_edit