menu

Kartvizit
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

"İşlenen suçla ilgili elde edilen bulgulardan hiçbir somut veriye ulaşılamamıştı. Olay yerinde bulunan kırık tuğla parçalarının altından çıkan bir kartvizitti eldeki tek ipucu. Bu kartvizit üzerinde yapılacak çalışmadan ya bir neticeye varılacak ya da aydınlanmayı bekleyen o dosya tozlu raflarda öylece kalacaktı.

Suçlular ortalıkta cirit atıyor… Mağdurlar feryat ediyor… Adalet suskun… Kartvizit mutlaka konuşmalıydı… Çünkü ortada ondan başka bir görgü tanığı yoktu"

"Yazmış olduğu şiirlerini eserlerine monte ederek bu alanda farklı bir tarza imza atan, kendine has üslubu ile okuyucu kitlesinin gönlünü fetheden yazarımızın çok ses getiren Deport adlı romanının ardından kaleme aldığı Kartvizit adlı bu eserinde, kendisine söz hakkı verilmeyen, başkaları tarafından kaderi belirlenen genç bir kızın içine düştüğü acı sarmalından çıkmak için ortaya koyduğu onurlu ve gururlu yaşam mücadelesini, umuduna sarılarak ve ilmi rehber edinerek cehalet ve fakirliğin beslediği tabuları nasıl yıktığını, karanlığa mahkum edilmiş gönüllere dokunuşunu, dahası güneşi nasıl yakaladığını polisiye ile harmanlamış haliyle görecek ve bir solukta okuyacaksınız."




Yorum yaz
mode_edit