menu

Yedi
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
KDY
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Cinayet Büro Başkomiseri Janset Cebbar, namıdiğer Cabbar Başkomiser, biricik aşkı psikolog Can Ozan ve çocukluk arkadaşı, dostu Kayahan Koç.
Esrarengiz bir şekilde ölen/öldürülen kadınların katilini bulmak için Türkiye’de şehir şehir dolaşılan hatta Almanya’ya kadar uzanan macera dolu bir kovalamaca. Kadın cinayetleri ve ardındaki sır. Çağlar boyu, farklı kültürlerde, farklı medeniyetlerde, farklı milletlerde ve farklı dillerde gizemini hep koruyan “7” sayısı.
Okurken her sayfasını soluksuz çevireceğiniz sır, merak ve entrika kokan sürükleyici bir polisiye roman. Cabbar Başkomiserle çıkacağınız ilk ama son olmayacak bir yolculuğun ilk kitabı!

“Gerçekten de neyle, kiminle ya da nasıl bir olayla karşı karşıya olduğumuza dair hiçbir ipucu yoktu elimizde. Şimdi keskin esen soğuk rüzgâr, bu kıraç arazide, yıkık dökük tarihi bir şapelin önünde, sessizce, ölü bir kadına cenaze marşı okuyordu. Kulaklarımda, ortaçağdan kalma korkunç eski hikâyeler, şiddetle çalan çan sesleri, etrafımı sarmalayarak dönen ölü ruhlar ve tam ortasında ben. Öylece kalakalmıştım…”




Yorum yaz
mode_edit