menu

Bebek Evi
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Ölüleri Yaşatan Karanlık Bir Ruh İş Başında
 
Genç bir kız kendisine ait olmayan bir yatakta uyanır. Gözlerini açtığı oda, bulundukları yerlere sırf dekor olsun diye yerleştirilmiş eşyalarla dolu, penceresi olmayan bir mahzendir ve kapısı da kilitlidir. Buraya onu kim, nasıl getirmiştir? Daha da önemlisi amacı nedir? 
 
O sırada ıssız bir sahilde, çocukların oyun oynarlarken kazdıkları kumda bir kadın cesedi ortaya çıkar. Polisler bölgeyi kapatıp ilk bulgular üzerinde çalıştıklarında maktulün yıllar önce kayıplara karıştığı bilgisine ulaşırlar. Fakat kadını tanıyanlar bu durumdan şüphelenmemiş ve bunu sıradan bir her şeyden uzaklaşma isteği olarak yorumlamışlardır çünkü aradan geçen yıllar boyunca genç kadın sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam etmiştir. 
 
Dedektif Helen Grace için tüm bu veriler, peşine düştüğü katilin sapkın ama aynı zamanda zeki ve manipülatif biri olduğunu göstermektedir. Zaman daralıyor ve bir yerlerde başka bir kadın hayatta kalmak için savaş veriyordur… 
 
Grace, saklanmayı iyi bilen, tehlikeli bir seri katili bulmaya çalışırken hırslı rakiplerinin ayak oyunlarıyla da başa çıkmak zorunda kalacaktır. 
 




Yorum yaz
mode_edit