menu

Memorandum
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Janus… Herkesin konuştuğu ama kimsenin görmediği bir hayalet.

David Sarac, Stockholm Polis Teşkilatı'nın İstihbarat Birimi'nde görevli bir polis memurudur. Görevi, organize suç örgütleriyle mücadelede emniyet güçlerine bilgi sağlayacak muhbirler bulmak, onları işe almak ve organize etmektir. Sonuç aldığı sürece manipülasyon, rüşvet ve tehdit gibi kimi yöntemleri kullanmasına izin de verilir. 

Ancak David, bir trafik kazasının ardından hastanede hafızasını büyük ölçüde kaybetmiş bir halde uyanır. Bu da onu elindeki gizli bilgilere erişmek isteyen herkes için bir av haline getirir. David hem kendisini hem de haber kaynaklarını korumak istiyorsa daha fazla şey hatırlamalı ve muhbirler hiyerarşisinde en tepede olan Janus'la temas kurmalıdır. Fakat Janus'u bulmak ve gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için her türlü suçu işlemeye hazır olan başkaları da vardır… 

Tehlike bir örümcek ağı gibi örülürken David'in, niyetleri yardım etmek mi, tuzak kurmak mı belli olmayan yakın çevresi, kardeşinin cenazesi için İsveç'e dönen eski bir kiralık katil, şüpheli bir ölümle bağlantısı olduğu düşünülen adalet bakanı gibi pek çok isim bu ağa dâhil olacaktır.  




Yorum yaz
mode_edit