menu

Tabut
Orjinal Adı:
Der Sarg (2013)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Köln’de bir kadının diri diri gömüldüğü akılalmaz bir cinayet işlenir. Katil, polislere kadının gömüldüğü yere dair ipucu bırakmış olsa da polisler onu bulmakta geç kalmıştır. Hayatını kaybeden kadın ise önemli bir mirasın vârislerinden Eva Rossbach’ın üvey kardeşidir. Ancak polis memurları Bern Menkhoff ve Jutta Reithöfer, Eva Rossbach’la görüştüklerinde onda bir gariplik sezerler.


Bu esnada polise ipuçları gelmeye devam ediyordur ve tabuta konularak diri diri gömülmüş başka kadınların cesetleri de ortaya çıkmaya başlar. Evinde tuhaf mesajlar bulmasına rağmen akıl sağlığından şüphe edilmesinden korktuğu için sessiz kalan Eva Rossbach sonunda polisle konuşmaya karar verir: Üvey kardeşinin öldüğü geceden beri kendisinin de bir tabutun içinde olduğu, tekrarlayan bir kâbus görüyordur. Ama sonunda bunun bir kâbus olmadığını anlar çünkü uyandığında vücudunda daha önce var olmadığından emin olduğu morluklar ve sıyrıklar oluşuyordur.


Menkhoff ve Reithöfer bu korkunç cinayetlerin peşine düştüklerinde her şeyin ardında aslında inanılmaz bir aile sırrının yattığını keşfedecektir.




Yorum yaz
mode_edit