menu

Yabancı
Orjinal Adı:
The Stranger (2015)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

“Sen bir sırrı ortaya çıkarmadın. Yeni bir sır yarattın.” 

Yabancı, bir barda, otoparkta ya da belki de bir markette aniden ortaya çıkabilir. Onun kimliği bilinmiyor ve amacı belirsiz fakat bildikleri yadsınamaz ve ifşaları inkâr edilemez. Kulağınıza sadece birkaç kelime fısıldayıp oradan uzaklaşır ve sizi parçalanmış dünyanızın yıkıntılarını toplamaya çalışırken öylece bırakır.  

Adam Price, Amerikan Rüyası’na dair her şeye sahipti: güzel bir eş, iki harika oğul, iyi bir kariyer ve muhteşem bir ev… Görünüşte kusursuz bir hayatı olsa da her evlilikte karanlık sırlar vardır ve Adam bu acı gerçeği eşi Corinne’le ilgili şok edici bir sırrı anlatmak için yanına gelen yabancı sayesinde öğrenir. Peki ama bu gizemli yabancı da kim? Neden Adam’ın ailesini yok etmek istiyor?

Kısa süre sonra Corinne de ortadan kaybolunca mükemmellik serapı sanki hiç var olmamış gibi yok olur ve bir aile meselesi, hayatlara mal olabilecek ölümcül bir komploya dönüşür. Eşinin aldatmacasından çok daha karanlık bir girdabın içinde olduğunu fark eden Adam olayı araştırırken kendini yalan, şantaj ve cinayetlerle dolu tehlikeli bir oyunun içinde bulur.




Yorum yaz
mode_edit