menu

Cennet Topraklar
Orjinal Adı:
Heaven, My Home (2019)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

2020 STAUNCH ÖDÜLÜ EN İYİ GİZEM ROMANI
Bir kış akşamı, dokuz yaşındaki Levi King büyükbabasının küçük teknesiyle tek başına göle açılır. Ne pahasına olursa olsun, annesi yokluğunu fark etmeden önce Hopetown’a dönmesi gerektiğinin  farkındadır. Ancak Levi ne o akşam ne de ertesi gün eve döner. Ailesi onu aramaktan asla vazgeçmese de polis bu olayı yeterince araştırmaya yeltenmez. Levi’nin hapiste olan
babası sonunda çaresiz kalır ve adamlarını devreye sokması için eyalet valisine bir mektup gönderir. Oğlunun bulunması karşılığında her şeyi yapmaya hazırdır.

Birkaç hafta önce bir davayı çözüme kavuşturan Texas kolluk kuvveti Darren Matthews, Levi King araştırmasında yerel polise yardım etmek için Caddo Gölü’ne gönderilir. Ancak çocuğu bulmak ve kendi özgürlüğünü korumak için mücadele ederken bir yandan da mevcut siyasi iklimde yeniden alevlenen tehditlerin gölgesinde asırlık şüphe ve önyargılarla mücadele etmek durumunda kalır. Daha önce Texas Rapsodisi kitabını yayımladığımız Attica Locke Cennet Topraklar’da sizi yine bir gizemin derinlerine sürükleyecek.




Yorum yaz
mode_edit