menu

Suçun Rengi
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Dedektif Derginin başarılı yazarlarından Derin Gezmiş gizemli ve özgün kurguları, edebi, akıcı ve sade yazım dili ile okurlarının gönlünde taht kurmayı başarmış bir yazar.

Derin Gezmiş’in kalemini değerli kılan özelliklerinden biri de hayatın gerçekleriyle kurguyu çok iyi harmanlayabilmesi ve gizemi son satırlara kadar saklayabilmesi.

Sosyal mesajlar içeren polisiye öyküler ince bir çizgidedir. Verilmek istenen mesaj aşırıya kaçarsa öyküyü arabeskleştirebilir, az kalırsa mesajı veremeyebilir. Derin Gezmiş bu çizgiyi tutturmayı başarabilen yazarlardan, ilk kitabında yer alan birbirinden gizemli ve sürükleyici beş suç öyküsüyle tüm polisiye severleri etkisi altına alacağından eninim.

Yeşim Yörük

ağırlıklardan uzak, ilmek ilmek örülmüş metinlerinde kahramanlar ile dolaşıyor okuyucu; seviyor, geriliyor, üzülüyor, seviniyor, merak ediyor, arıyor, çözüyor...

İlk kitap olduğuna aldanmayın Dedim ya her biri el emeği göz nuru, usta bir terzi işi; tam üstüne oturuyor sözcükler öykülerinde, e haliyle, pişman olmayacaksınız, çok keyifli bir Türkçe Polisiye yolculuğunun tadını çıkaracaksınız.

İzzet Otru

 




Yorum yaz
mode_edit