menu

Rüyalar Kenti
Orjinal Adı:
City of Dreams
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Rüyalar Kenti, Jon Land’e göre “Amerika’nın yaşayan en büyük suç yazarı” Don Winslow’dan Baba, Kumarhane ve Sıkı Dostlar gibi büyük romanların geleneğini sürdüren Danny Ryan Üçlemesinin ikinci kitabı.

 

Hollywood. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü şehir.

Doğu Yakası’ndaki kanlı mücadelenin mağlubu Danny Ryan artık kaçmaktadır. Mafya, polisler, FBI hepsi onun ya mezara ya da hapse girmesini ister. Küçük oğlu, yaşlı babası ve sadık ekibinden kalanlarla beraber sakin ve huzurlu bir hayata başlamak için Kaliforniya’ya göç eder.

Ancak federaller izini bulur. Danny’den, kendisine servet kazandıracak ya da onu öldürecek bir iyilik yapmasını isterler. Hollywood önceki hayatını konu alan bir film çekmeye başlayınca Danny de bu işten payını almak ister ve suç imparatorluğunu yeniden kurmaya girişir. Sonra âşık olur. Âşık olduğu güzel bir film yıldızınınsa kendine ait karanlık bir geçmişi vardır. Parçası olduğu dünyalar ikisini de yok edebilecek bir patlamayla çarpışırken, Danny Ryan rüyaların doğduğu kentte kendi hayatı için savaşmak zorundadır.

Rhode Island kıyılarından cesetlerin kaybolduğu Kaliforniya çöllerine, asıl suçluların cirit attığı Washington’un iktidar koridorlarından gerçek paranın kazanıldığı efsanevi Hollywood film stüdyolarına kadar, Rüyalar Kenti aile, aşk, intikam, hayatta kalma ve rüyaların ardındaki acımasız gerçeklerin destanıdır.

 




Yorum yaz
mode_edit