menu

Müşteri
Orjinal Adı:
The Client (1993)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Onbir yaşındaki Mark Sway, bir mafya babasının cinayetle yargılandığı davanın tek tanığı olunca hayatı bir karabasana dönüşür. Polis ve FBI'ın bildiklerini anlatması için baskı yaptığı Mark, mafyanın da boy hedefi haline gelmiştir. Son umudu kendine bir avukat tutmaktır. Ancak çok geçmeden her ikisi de ne denli büyük bir belanın içinde olduklarını anlayacaklardır.
(Arka Kitap)
Diğer Baskıları

Nopic

İLGİLİ BLOG YAZILARI

Yorumlar


avukatlar,böyle bir müşteriniz olsun ister miydiniz?
June 17, 2006 16:42

Onbir yaşındaki sıradışı bir çocukla, elliiki yaşındaki yine sıradışı bir avukatın yollarının kesişmesinin güzel bir hikayesi. Kitap akıcı, sizi çok fazla merakta bırakmıyor ama okunmaya değer. En kısa zamanda filmini de alıp izleyeceğim.


Müvekkil...
June 25, 2006 20:08

Afacan bir çocuk ve kendine has bir kişiliği olan garip bir avukatın mafya ve polisle mücadelesi. Akıl oyunlarında birbiriyle yarışan avukat ve müvekkil. Grisham karakterleri çok güzel oturtmuş. Mark'ın hemen herşeye yetişkinmiş gibi bakması, söyledikleri o kadar hoş ki yanımda olsa da bi mıncıklasam diyorsunuz kitap boyunca. Mark'ın herşeyi izlediği dizi ve filmler potasında yorumlaması da TV'nin hayatımızdaki rolünü irdeliyor. Filmini izlemek için sabırsızlanıyorum. Müşteri deyip parantez içinde Müvekkil yazıp kitaptaki hukuki terimleri de alakasız terimlerle ifade eden Altın Kitaplar'a selam vermeden de geçemeyeceğim.


gerilim örneği
August 31, 2006 15:04

Gerilim türüne iyi bir örnek diye düşünüyorum.Çünkü ortada ne bir hareket ne belirli bir kurmaca mevcut değil.Olay ve devamında yaşananlar sadece gerilim


Yorum yaz
mode_edit