menu

Sana Sesleniyorum
Orjinal Adı:
Elskede Poona (2001)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Norveç'in huzurlu bir kasabasında yaşayan, sessiz, orta yaşlı Gunder Jomann, Hindistan gezisinden evli bir adam olarak döndüğünde hayatında her şeyi elde ettiğini düşünmektedir. Ama Hintli karısı yanına gelmek için yoldayken, Gunder, kız kardeşinin hastanede olduğunu öğrenir ve hastaneye gider. Karısını havaalanından karşılaması için tanıdığı bir taksi şoförünü gönderir, ama şoför döndüğünde yanında kadın yoktur. Kısa bir süre sonra kasaba, Hintli bir kadının yakındaki kırda sopayla dövülerek öldürüldüğü haberi ile sarsılır.

Dedektif Sejer ve iş arkadaşı Skarre cinayet soruşturmasının başındadır. Her zaman güvenilir ve dost olduğu düşünülen kasaba halkını, beraberinde kuşku tohumlarını ekerek sorguya çekmeye başlamışlardır.

Önceden tasarlanmamış ve sebebi belli olmayan, inanılmaz bir şiddet içeren böyle bir olayda masumiyeti kanıtlanana kadar herkes suçludur.
Konrad Sejer Dizisi 5


Yorumlar


Fena değil
April 06, 2008 06:36

Kurttan Korkan Adam kadar komik değil. Fossum genelde bakıldığında Mankell ya da Nesser kadar başarılı bir yazar değil. Ama İskandinav okumak istiyorsanız Türkiye'de fazla seçenek yok zaten, maalesef. Benden 6: çünkü bazı pasajlar fazla uzun tutulmuş ve sonu pek tatmin edici değil. Kurttan Korkan Adam'a 7 vermiştim.


Yorum yaz
mode_edit