menu

Neptün Rüzgarları Altında ( 8.8/10)
Orjinal Adı:
Sous les vents de Neptune (2004)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

"Adamsberg kahvesini bitirdi, elini çenesine dayadı. Komiser, kendi kendini anlamamaya alışkındı, ama bu sefer ilk kez kendisinden tamamen firar ediyordu. İlk kez, birkaç saniye için de olsa, diğer tarafa geçiyordu, sanki tanımadığı biri bedenine girip kumandayı ele alıyordu. Bundan kesinlikle emindi: tanımadığı biri vardı içinde. (Arka Kapak)


Yorumlar


bu roman uzunluğuna rağmen bir çırpıda okunuyor..
March 11, 2006 20:34

her zamanki fred vargas.. ama bu kez sanki polisiye yönü daha bir uğraşılmış, didinilmiş.. içgörü sahibi komiserimiz Adamsberg'in içini dışını, ve hatta bir de erkek kardeşi olduğunu öğreniyoruz. karakter bol bu romanda.. benim gönlümü çelen ihtiyar şişman teyzecik Clémentine ve arkadaşı hacker nine..
ps. cevirmen (aynı zamanda mavi çemberli adam'ın da cevirmeni) deniz öztok değil deniz öztürk'tür..


insanin kanada'ya gidesi geliyor
March 14, 2006 15:32

adamsberg sevenler icin, sakin polisiye sevenler icin, edebiyat sevenler icin...


KATİLİN HEDİYESİ KURBAN
March 09, 2008 03:36

FRED VARGAS'IN HEMEN GİT ÇABUK DÖN KİTABINDAN UYARLANMIŞ BİR FİLM İZLEMİŞTİM ÖNCE.ÖLÜM TOHUMLARI.KONUSU GÜZELDİ
FRED VARGAS'IN BU SEFER BİR KİTABINI OKUMAYA KARAR VERDİM.NEPTÜN RÜZGARLARI ALTINDA.KİTAP GÜZEL,AKICI.BİR SERİ KATİLİN PEŞİNDE DEDEKTİF ADAMSBERG.KATİL CİNAYETLERİNİ ÜÇ UÇLU BİR YABA İLE ÖLDÜRÜYOR.KURBANIN YANINA DA BAYILTIP,OLAYLARI HATIRLAMAYAN BİR KURBAN KOYUYOR.KATİL BAŞTAN BERİ BELLİ BİR KİŞİ .DEDEKTİF ONUN KATİL OLDUĞUNU VE CİNAYETLERİ NASIL İŞLEDİĞİNİ BULMAYA ÇALIŞIYOR.BU TARZ BİRAZ HOŞUMA GİTMEMEKLE BİRLİKTE OKUNABİLECEK BİR ROMAN.YAZARIN ANLATIM TARZI,İNSAN TAHLİLLERİ GÜZEL.HACKER YAŞLI KADIN VE ŞİŞMAN KADIN DEDEKTİF DE İLGİNÇ TİPLER.YAZAR OKUYUCUYU FRANSA KANADA ARASINDA YOLCULUKLARA ÇIKARIYOR.ORALARIN İNSANLARINI DA TANITIYOR.


Yorum yaz
mode_edit