menu

Kuzu Kılığındaki Kurt
Orjinal Adı:
Wolf in Man's Clothing (1942)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Kitap Serileri:
Sizin Puanınız:

ZENGİN bir aile, küçük bir kasaba dışında, eski bir malikânede yaşıyor... Aileden genç bir adamın, gece saat 11'de, bahçede tabanca temizlerken kendini kazara vurduğu söyleniyor... Hepsi birden bir insanı zehirlemeye kâfi bir kutu hapın kayboluşundaki esrar nedir?... Eski bir av tüfeğiyle, yepyeni bir revolverin, üzeri kanlı bıçağın ortaya çıkardığı korkunç hakikat kimi suç altında bırakıyordu? Bütün bunların hepsi KUZU KILIĞINDAKİ KURT romanında toplanmış bulunuyor. (Arka Kapak)


Yorumlar


Kuzu Kılığındaki Kurt
May 04, 2007 08:00

Kitabın arka kapağından:
"Zengin bir aile,küçük bir kasaba dışında eski bir malikanede yaşıyor...Aileden genç bir adamın, gece saat 11'de,bahçede tabanca temizlerken kendini kazara vurduğu söyleniyor...Hepsi birden bir insanı zehirlemeye kafi bir kutu hapın kayboluşundaki esrar nedir?...Eski bir av tüfeğiyle yepyeni bir revolverin, üzeri kanlı bıçağın ortaya çıkardığı korkunç hakikat kimi suç altında bırakıyor?"

Yazar envai çeşit suç aletini 159 içinde sırayla kullandırıyor kahramanlara, biraz abartmış sanırım, olay kısa bir süre içinde çözülüyor, fena bir roman değil, klasik polisiye sevenlere tavsiye ederim.


Yorum yaz
mode_edit