menu

Kara Büyü ( 7.2/10)
Orjinal Adı:
Maléfices (2004)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Önce bir işçi, yüzü dehşet içinde ölü bulunur. Katilden hiçbir iz yoktur. Aynı günlerde, geceyarısı kadınlar uyuyan kocalarının yanındayken kaybolmaya başlar. Hem de evlerinde hiçbir zorlanma izine rastlanmamışken. Oregon ormanlarında endişe verici bir gölge dolaşıp durmaktadır. Sonra garip bir salgın hastalık baş gösterir. Portland'da evler ölümcül örümcekler tarafından işgal edilir. Ailelerden birbiri ardına ölenler ve yaralananlar olurken, ormanın içinde dev örümcek ağları içinde mumyalaşmış kadınlar bulunur. Ardı ardına gelen felaketler kent ve çevresini dehşete düşürür. Bütün bu önüne geçilmez olayların arkasında acaba kim ya da kimler vardır? Yoksa bir "yaratık" mıdır söz konusu olan? Eski FBI ajanı, yeni özel dedektif Joshua Brolin ve New York Polis Teşkilatı'ndan Annabel O'Donnel, her şeyi göze alarak dalarlar dev boyutlu örümcek ağlarının içine ve "yeni nesil" bir katille karşılaşırlar!..
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


süper bi kitap
January 24, 2007 08:12

Chattam 3. kitabında diğer yazarın etkisinden kurtulmus. İlginç bi konu ve etkileyici anlatımıyla kitabı bir an bile bırakmak istemiyorsunuz. Sayfalar ilerledikçe daha çok meraklandırıyor. Ve tabiki kitabın sonu katil dediğiniz kişi masum bir insan.Peki katil kim? nerde? benim fikrimi sorarsanız en etkilendiğim yanı kitabın sonu. gerilim tutkunları için muhteşem bi kitap ii okumalar :)


Gelişim Sürüyor
February 28, 2008 10:02

Kitabı çok beğendim.Konusu çok iyi düşünülmüş.Serinin diger kitaplarını aşan bi yapıt.Chattam kendini geliştirmeye devam
ediyor.Kitabın sonu diğer iki kitap gibi çok güzeldi


Yorum yaz
mode_edit