menu

Sadist
Orjinal Adı:
Misery (1987)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Ama sesler bazen o can acısı gibi kesiliveriyordu. O zaman geride sadece bulanıklık, sis kalıyordu. Karanlığı hatırlıyordu. O bulanıklıktan önceki kopkoyu karanlığı. Bu bir ilerleme gösterdiği anlamına mı geliyordu? 'Işık yaratılsın! Bulanık ışık bile güzeldir. Ve ışık güzeldi. Falan filan. Öyle mi?' Karanlıkta o sesler var mıydı? Bu soruların hiçbirinin cevabını bilmiyordu. Bunları sormanın bir anlamı var mıydı? Bu sorunun da cevabını bildiğini sanmıyordu. Can acısı seslerin altında bir yerdeydi. Güneşin doğusunda ve kulaklarının güneyinde. İşte bütün bildiği bu kadardı. (Kitabın Girişinden)
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


İşte Stephen King
May 18, 2006 18:09

İşte Stephen King'in neden başarılı bir yazar olduğunu görmek isteyenler için iyi bir örnek.
Dehşet ve gerilim fırtınası. Ürpertici, korkunç..
(Bu arada James Caan ile başrolleri paylaşan Kathy Bates'in tek kelimeyle döktürdüğü 1990 uyarlamasını ayrıca öneririm.)


ölüm kitabı
June 14, 2006 10:34

King kitapları içerisinde okurken en çok keyif aldığım kitapların başında gelir. Kurgusuyla hikayesiyle olayların meydana geliş tarzı ve anlatımıyla bence dört dörtlük bir roman. Kitaplarında yazar kahramanları sıkça kullanan King'in bu kahramanının yerinde olmak istemez hiç kimse. Popülariteye ve fanatizme farklı bir bakış açısı getiren bu romanın filmi de çok başarılı. En güzel King uyarlamalarından biri.Muhteşem bir kitap.


Yorum yaz
mode_edit