menu

Kemik Torbası ( 8.0/10)
Orjinal Adı:
Bag of Bones (1998)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Ünlü bir yazar olan Michael Noonan karısının ani ölümüyle adeta hayata küser. Ne yaptığı işe, ne de çevresine karşı bir isteği kalmamıştır. Tüm bunların yanında yaşadığı yalnızlık duygusu beraberinde bunalımları ve kabusları getirir. Her gece Sara Laughs adını verdikleri yazlık evlerini rüyalarında görür. Karşı koyamaz ve gider. Artık yeni bir hayata uyanacağını düşünmektedir. Ne var ki hiçbir şey göründüğü gibi değildir. O lanetli evde, kabuslarının birer gerçek olduğunu anlaması uzun sürmez. Burası, dünyanın bu cennet köşesi, aslında hayal ve gerçeği birbirinden ayrılamadığı bir cehennemdir.
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


Bitiremedim :(
May 18, 2006 18:04

Bu kitap bitirmeden yarıda bıraktığım çok ender kitaplardan biri. King'in çok beğendiğim romanları bulunmakla beraber, nedense bu kitaptan inanılmaz sıkıldım. (Kitabı bitirmediğim için puanlama yapmayı doğru bulmuyorum.)
Forumda yaptığımız tartışmalara göre, kitap ortasına kadar yavaş gidiyor, sonra hızlanıyormuş. Sonu güzel bağlanıyormuş.
Bu yorumlar üzerine yeniden okumaya niyetlendiysem de bir türlü elim varmadı.
Çünkü ilk yarısı i-na-nıl-maaaaaz sıkıcıııııııı.


bu kitap farklı
May 20, 2006 14:33

O kadar kişi tarafından önerildikten sonra artık okumalıyım dediğim bir S.King kitabı.Korksanız mı üzülseniz mi bilemiyorsunuz.
Duygularınız karışıyor.
Açık hiç bir nokta yok.
Okuyun.


Sara Laughing...
June 12, 2006 14:40

Kemik Torbası'nda King ustalığını gözler önüne seriyor bence. olaylar karakterler daha bir ustalıkla işlenmiş. Genellikle King romanlarında hikayeye giriş bölümü olur ve bu kısımda karakterler okuyucuya tanıtılır olaylar yavaşça şekillenir. Genellikle bu giriş bölümlerinde sabırla okumak gerekir. Olaya girildiğinde ise artık kopamazsınız ve bitirene kadar kitabı elinizden bırakamasınız. Bu kitapta giriş bölümü biraz uzun sürüyor fakat anlatılan herşey sayfalar ilerledikçe yerli yerine oturuyor. Yani kitap büyük bir iştahla okutuyor kendini fakat 350. sayfadan sonra anlatılamayacak bir zevke dönüşüyor. Kitap okuyorum diyen herkes bence bu kitabı okumalı. Kitaplığınızı Kemik Torbası'ndan mahrum bırakmayın ve unutmayın; romanlardaki en görkemli kahramanlar gerçek hayattaki sıradan bir insana nazaran kemik torbasından öteye gidemez.


farklı
July 24, 2006 19:14

sıradışı olmakla birlikte ilk başta var olan merak duygusunu kitap son ana kadar koruyamıyor bu nedenle hepsini okumak bi eziyete dönüşüyor.bol vakti olanlar okuyabilir


Yorum yaz
mode_edit