menu

Suç Ortakları
Orjinal Adı:
Partners in Crime / The Sunningdale Mystery (1929)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Tommy ve Tuppence Beresford geçmişteki o heyecanlı günleri özlüyorlardı. Gizli Servis Başkanı Blunt bir gün onlara Uluslararası Dedektiflik Bürosu'nu yönetmelerini teklif edince bu fırsatı kaçırmak istemezler. Beresford'lar çalışmalarında başarılı olmak için bütün usta dedektifleri taklit etmeye karar verirler. Kayıp pembe incilere ne olduğu, Sunningdale golf sahasındaki bıçaklama olayı ve gazetelerin kişisel sütunlarında yayınlanan şifreli mesajlar gibi karmaşık olayları çözerler. (Suç Ortakları / Tanıtım Yazısı)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic


Yorumlar


Tommy ve Tuppence
May 18, 2006 11:37

Christie'nin en sevdiği çiftlerden sanırım Tommy ve Tuppence, savaş sırasında casusluk yapan ikili savaştan sonra bir dedektiflik bürosu açmaya karar verirler. İlk vakaları yine casuslukla ilgilidir maalesef. Bilmiyorum ama ben Christie'nin bu tür kitaplarını pek beğenmiyorum, polisiyeleri kesinlikle daha başarılı, ama yine de Tommy ile Tuppence'i tanımak istiyorsanız okuyun.


ARANIYOR
July 26, 2006 18:59

Agatha Christie'nin Cinayet Ortakları adlı kitabını arıyorum.Forumdan cevap gelmedi...Şimdiden Teşekkürler


kısa kısa
August 31, 2006 15:13

Sıkmadan rahatça okunan kısa öyküler toplaması olmuş.Zaten Christie cinayet ve kurmacaları uzun uzun anlatmada da kısa halde yazmada da aynı şekilde uzman


Yorum yaz
mode_edit