menu

Ölümü Beklerken
Orjinal Adı:
In for the Kill (2007)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

"Sıkı bir gizemle örülmüş romanları seven okurlar için Rowson, göz önünden ayrılmaması gereken bir yazar." "Eğer sizi kapıp götürecek bir şeyler okumak istiyorsanız, Rowson'un deniz gizemlerini deneyin."

Suç ve deniz gizemleri romanlarıyla ünlenen İngiliz yazar Pauline Rowson'dan Türkçeye kazandırılan yeni bir roman.

Alex Albury, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmektedir. Başarılı olduğu bir işi vardır. Her şeye sahip olduğunu düşündüğü bir anda kendisini dolandırıcılık ve zimmete para geçirme iftirasıyla hapishanede bulur. Şartlı salıverilmesine kadar aradan geçen üç buçuk yılın sonunda Alex, bu karalamayı yapan kişiyi bulmaktan başka bir şey düşünmemektedir. Hakkında bildiği tek şey ise ismidir: James Andover.
Ama Andover kimdir? Nerededir?

Alex, Andover'ın izini bulmak için araştırmalarına başlar ama her dönemeçte sonuçsuz ipuçlarıyla yolu kesilir. İşlenen yeni cinayetlerle kendisi gün geçtikçe daha da şüpheli bir konuma düşmektedir. Üzerindeki tüm baskıya rağmen, Alex'in gerçeği en çabuk şekilde ortaya çıkarması gerekmektedir. Ama zamanın hızına yetişmesi imkansızdır. Alex için gelecek karanlık görünmektedir ve çok geçmeden iki seçenekle karşı karşıya kalır:
Ölmek veya öldürmek...
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit