menu

Lale Virüsü
Orjinal Adı:
The Tulip Virus (2010)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Lâle Virüsü, hırs, zirve ve çöküşle ilgili ürkütücü bir şekilde aşina olduğumuz, gerilim dolu nefis bir öykü.
-John Maclachlan Gray-, The Friend in Human ve Not Quite Dead kitaplarının yazarı

...büyüleyici... Hermans, XVII. ve XXI. yüzyıllar arasında gidip gelerek günümüze de uzanan tarihsel bir gizem örgüsü çiziyor, özgürlük ve köktendincilik üzerine, değişmeyen bir roman.
-Richmond Times Dispatch-

Bu heyecan yüklü gerilim romanı, farklı zamanlar içinde gelişip etkileşen iki ayrı öykü ile zenginleştirilmiş, titiz bir araştırma ve hayal ürünü bir temaya dayalı mükemmel bir şekilde kurgulanmış bir roman.
-NewYork Journal of Books-

Hermans, geçmişin günümüzü nasıl etkileyebildiğini açıkça ortaya koyuyor ve lâle endüstrisinin tarihiyle ilgili şaşırtıcı bir ders veriyor... Tarihsel bir zemine dayanan güncel gizemlerin meraklıları için ilgi çekici bir kitap.
-Library Journal-

Danielle Hermans'ın Lâle Virüsü, tıpkı lâlenin kendisi kadar güzel, heyecanlı ve karşı konulamaz. Ender bulunan bir eser; gizemli öykülerden hoşlanan herkesi tatmin edecektir. Bu kitapta, merhametsiz caniler, acımasız bir seri katil, dehşet verici cinayetler, tarihi eserler, şifreli mesajlar, gizli barınaklar, yeraltı örgütleri, egzotik yerler ile gönül ilişkileri yaşayan varlıklı ve çekici genç insanlar var.
-www.gumshoereview.com-
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit