menu

Pusu
Orjinal Adı:
A Darker Place (2009)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Ünlü bir Rus yazar ve eski bir paraşütçü-asker olan Alexander Kurbsky, Putin hükümetinden yaka silkip Batı'da "gözden kaybolmak" ister. Bu haberin evde nasıl karşılanacağıyla ilgili bir tedirginliği olmasa da, yurttaşlarının çoğunun Rus gizli servisleri tarafından canice öldürüldüklerini görünce Charles Ferguson, Sean Dillon ve "Başbakanın özel ordusu" olarak bilinen gruptaki diğer üyelerle kaçış ve gizlenme konusunda kayıtlara geçilemeyecek türden planlar yapar.

Bu Batı için gerçek bir darbedir, tek bir şey dışında: Kurbsky hâlâ Ruslar için çalışmaktadır. Plan en yüksek seviyede İngiliz ve Amerikan istihbaratının içine sızmaktır. Bu işi en etkili şekilde yerine getirmek için kendi motivasyonlarına sahip olan Kubsky'nin ne yapması beklenen şey umurundadır ne gitmek zorunda olduğu yer... ne de kimi öldürmesi gerektiği.

Son sayfasına kadar merakla okuyacağınız, unutulmaz karakterlerle donatılmış bu kitap bir kez daha şunu kanıtlıyor, Associated Press'in kelimeleriyle: "Gerilim yazarları arasında bir isim var ki kalabalıktan bir adım öne çıkıyor" Jack Higgins.
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit