menu

İntihar Okulu
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

 

Genç ve güzel bir kadın kendisini yaktıktan sonra alevler içinde Cambridge Üniversitesi’nin tarihî yemek salonuna girer. Üniversitede sıra dışı ve korkunç bir şekilde intihar eden pek çok kız öğrencinin sonuncusudur. Bu durum Londra Polisi’nin dikkatini çeker ve intiharlar arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırmaya koyulurlar. İntihar eden genç kadınların çoğu kendilerini öldürmeden kısa bir süre önce kâbuslar gördüklerinden ve uykularında tecavüze uğradıklarına inandıklarından bahsetmişlerdir.

Hassas ve depresyona yatkın bir üniversite öğrencisi rolüne bürünen genç dedektif Lacey Flint üniversitede neler olup bittiğini araştırması için Cambridge’e gönderilir. Lacey’nin gerçek kimliğini bilen tek kişi olan psikiyatr Evi Oliver’dan yardım alır. İki kadının üniversitedeki sırları açığa çıkarmak için üstlendikleri görev, hayatlarını tehlikeye sokacak ve çok geçmeden Lacey de kâbuslar görmeye başlayacaktır. Yoksa sıradaki kurban, genç dedektif mi olacaktır?

İntihar Okulu akıl oyunları yapmayı her şeyden çok seven bir yazar tarafından kaleme alınan, uykularınızı kaçıracak, tüyler ürpertici bir gerilim kitabı.




Yorum yaz
mode_edit