menu

İhanet Sarayı
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Başrollerinde Jennifer Lawrebce, Joel Edgerton ve Jeremy İrons İle Sinemalardaydı!

Kızıl Serçe’nin Edgar Ödüllü yazarından, talihsiz aşıklar Rus ajanı Dominika Egorova ve CIA ajanı Nate Nash’in bitişe doğru yaptıkları çaresiz yarışı anlatan ve elinizden bırakamayacağınız “inanılmaz iyi” (The New York Times) yeni bir roman.

Rus İstihbarat Servisinden (SVR) Kaptan Dominika Egorova, Batı’dan Moskova’ya döndü. Hizmet ettiği oligarşi liderleri, sahtekârlar ve Putin’in Rusya’sının haydutlarından nefret ediyor. Kimsenin bilmediği şey ise Dominika’nın, Washington’ın SVR ve Kremlin’e gerçekleştirdiği en önemli sızıntının kaynağı olarak CIA için çalışıyor olduğu.

Dominika bir uzman gibi ortaya çıkarılmaktan kaçarken tehlikeli patronu ile baş ediyor, İranlıların suikast girişiminden kaçıyor, karşı istihbarat tuzaklarını atlatıyor, tutuklanmış bir ajanı kurtarıp Rusya’dan kaçırıyor ve geceliğinin içindeyken Başkan Putin ile tüyleri diken diken bir gece yarısı sohbeti yapıyor. Dominika’nın CIA yöneticisi Nate Nash’e âşık olması tüm bu riskleri daha da karışık hale getiriyor, onların arasındaki tutku da Moskova’da casusluk yapmak kadar tehlikeli ve SVR için çalışan bir köstebek kısıtlı bir liste kaynağından Dominika’nın gerçek adını öğrendiğinde bu gerçek bir ölüm cezası anlamına geliyor.




Yorum yaz
mode_edit