menu

Sessiz Köşe
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Dünyada 500 milyon üzerinde satış rakamlarına ulaşan ve 38 dile çevrilen kitaplarıyla tanıdığımız Dean Koontz, uzun bir aradan sonra yine bestseller listelerinde zirveye tırmanan yeni bir seriyle geri dönüyor!

 

“Benim mutlaka ölmem lazım…”

 

Bu, yaşamak için her şeye sahip olsa da kendi hayatına kıyan bir adamın geride bıraktığı ürpertici kelimelerdi. Üstelik bu hazin ölüm sadece onunkiyle sınırlı kalmayacaktı.

 

Alanında uzman, çok iyi yerlere gelmiş, iş hayatları ve aile yaşamlarında oldukça mutlu ve zeki insanlar esrarengiz bir şekilde intihar ediyor ve bu durum yakın çevreleri arasında da oldukça şaşkınlığa sebep oluyordu.

 

Ancak başarılı bir FBI ajanı olan Jane, kocasının hayata bağlılığını bilecek kadar ona âşıktı ve çektiği tüm acılara, korkuya, yalnızlığa ve öfke nöbetlerine rağmen bir an bile vazgeçmedi; ne olursa olsun bir gün gerçeği bulacak kadar kararlıydı. Kılık değiştirdi, şehirler aştı ve bu esrarengiz olayların peşini bırakmadı. Çünkü öfkesinin yönlendirdiği bir kadını durdurmanın mümkün olmayacağını kimse bilemezdi. Bu gücü ona veren şey “aşk”tan başkası değildi.

 

Ve bulduğu gerçekler bazı “güçleri” rahatsız edecek kadar dikkatleri üstüne çekmesine yetecekti.




Yorum yaz
mode_edit