menu

Nine Elms
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

BİR KERE ÖLÜMÜN PENÇESİNDEN KURTULDU.
BU KEZ AV MI OLACAK AVCI MI?
 
Kate Marshall, gelecek vaat eden genç bir polisti. Ancak birçok genç kızın ölümünden sorumlu olan Nine Elms seri katilini yakaladığında en büyük zaferi bir anda kâbusa dönüşmüştü. Katille yüzleşmesinin yarattığı travma nedeniyle sarsılan ve kamuoyu önünde karalanan Kate, kariyerinin bir skandalla sona ermesini yalnızca izlemekle kalmıştı.
 
Bu feci davadan on beş yıl sonra, Kate hâlâ sorunlu geçmişinin hayaletleriyle boğuşuyordu. Şimdi küçük bir üniversitede öğretim görevlisi olan Kate’in elinde nihayet geçmişiyle yüzleşmek için bir şans vardı. Kendine “Hayran” adını veren taklitçi bir katil, Nine Elms mirasını devralarak idolünün korkunç cinayetlerini devam ettirmekteydi ve Kate bu dehşete bir son vermek zorundaydı.
 
Araştırma asistanı Tristan Harper’ı da yanına alan Kate, yeni katili yakalamak için uzun zamandır ihmal ettiği dedektif yeteneklerinden faydalanacaktı. Ama tehlike henüz geçmemişti: Kate ilk katilin beşinci ve son kurbanıydı... ve Hayran yarıda kalan bu işi bitirmek istiyordu.




Yorum yaz
mode_edit