menu

Londra Köprüleri
Orjinal Adı:
London Bridges (2004)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Alex Croos Geri Döndü
Hem de Şimdiye Kadarki En Bomba Macerasıyla

Güpegündüz gelen bir gurup asker esrarengiz bir şekilde Sunrise vadisi, Nevada'da yaşayan herkesi tahliye eder. Dakikalar sonra gerçekleşen korkunç patlamada evler, arabalar ve oyun parkları harap olur. Vadi sadece saniyeler içinde yok olmuştur.

Ve Tabi Kurt da.
Telefon geldiğinde Alex Cross kız arkadaşı Jamilla Hughes'la San Francisco'da tatildedir. Rus canisi, bilinen adıyla Kurt, patlamanın sorumluluğunu üstlenir. Kurt, Alex Cross2un hayatı boyunca karşılaştığı en korkunç düşmandır ve ortalarda serbestçe dolaşması Crpss ve FBI'ı bekleyen acı ve korku dolu günlerin habercisidir.

Ve Tabii Sansar da.
Londra, Paris ve New York gibi dünyanın önde gelen şehirleri yok olmak gibi büyük bir tehlike altındadır. Kurt bunu yapabileceğini ispatlamıştır. Tek soru: Birileri onu zamanında durdurabilecek midir? Patlamaya ait görüntüler Alex Cross'un en korkunç diğer düşmanı Sansar'ın da işin içinde olduğuınu belgeler. Bu iki şeytani zekanın güç birliği yapmış olması fikri bile Alex'in kanını dondurmaya yetmektedir.

Korkmaya Hazır mısınız?
Dünya liderlerinin büyük felaketi önleyebilmek için sadece dört gübü vardır. Cross yalnızca saatler içinde kendini uluslararası tehlikeli bir kovalamacanın içinde bulmuştur. Scotland Yard ve Interpol'le beraber daha cinayetlerin derinlerine inemeden Alex, kendisini yanlış yönlendirmeler, kılık değiştirmeler ve yabancı ajanlardn oluşan kokrunç bir sürevenin içinde bulur. Riviera'nın keskin virajlarındaki kovalamaca, bizi Alex Cross'un Kurt'un gerçek kimliğiyle yüzleşmelsine ve Petterson'ın akıllardan çıkmayacak finaline götürecektir. Belki de bu, Cross'un bile hayatta kalmayı başaramacağı bir üzleşme olacaktır.

Bir solukta okuyacağınız, patlamalarla dolu ve tek kelimeyle şok edici bir gerilim romanı olan Londra Köprüleri, Alex Cross 'u bu roman türünün belki de en başarılı karakterlerinden biri yapıyor.
- Dallas Morning News
(Arka Kapak)



Yorum yaz
mode_edit