menu

Sülün Katilleri
Orjinal Adı:
Fasandræberne
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

BAZI ACILARI ZAMAN İYİLEŞTİRMEZ, TEK ÇARESİ İNTİKAMDIR. 

 

Çözülemediği için rafa kaldırılmış davaları yeniden soruşturan Q Departmanı yeni bir dosyayla karşı karşıyadır. Dedektif Carl Mørck ve ekibi yirmi yıl önce vahşice öldürülen iki kardeşin dosyasını yeniden soruşturmaya başlar. Fakat daha soruşturmanın başlarında bilinmeyen bir sebeple yoluna taş koyulmaya çalışılması dedektifin bu olayın altında daha büyük şeylerin yatıp yatmadığını sorgulamasına sebep olur. 

 

Bu şüpheli durumun yanı sıra cinayet zanlıları, Danimarka’nın en zengin ailelerinden gelen, şiddeti kendileri için eğlence haline getirmiş bir grup yatılı okul öğrencisidir. Uzun yıllar sonra Carl Mørck ve ekibi bu davayı araştırmaya başlayınca bu çetenin karışmış olabileceği diğer suçlar çorap söküğü gibi gelmeye devam eder. Evsiz bir kadın olan Kimmie, olayların iç yüzünü aydınlatabilecek kilit isimdir. 

 

Fakat bir zamanlar o çetede yer alan ve artık onların ezelî düşmanı haline gelmiş Kimmie’ye ulaşmak o kadar kolay olmayacaktır çünkü onun da kendi planları vardır. Kimmie onları alt edebilecek bir şeye sahiptir ve daha da önemlisi kaybedecek hiçbir şeyi olmayan birinin cesaretine… 

 




Yorum yaz
mode_edit